18 okt 2017

C-Infra viert 10-jarig bestaan!

Corné van den Noort was al actief in de grond-, weg-, en waterbouw toen hij samen met zijn vrouw Maja besloot in 2007 een eigen bedrijf op te richten. Met een klein machinepark, overgenomen van een onderaannemer, begonnen ze vol enthousiasme aan dit avontuur. Machines waren er…. nu nog werk. Al snel kwamen de eerste opdrachten bij kabel- en leidingenbedrijven, er volgden kleine opdrachten in grond- en straatwerk bij bedrijven en in januari 2008 werd ook de eerste medewerker aangenomen. Ondanks de crisisjaren is C-Infra B.V. uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met 12 medewerkers in vaste dienst, een behoorlijke club ZZP’ers en ook worden er diverse onderaannemers ingezet op projecten. Het machinepark is inmiddels verviervoudigd.

De hoofdmoot van het werk betreft de aanleg van rioleringen, wegenbouw, grondwerk en reconstructies van wegen. De meeste opdrachten voeren we uit in Brabant, maar ook in andere provincies zijn we actief. Zo zullen we in maart 2018 riool- en straatwerk gaan uitvoeren in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Opdrachtgevers weten C-Infra inmiddels goed te vinden. Het bedrijf streeft kwaliteit na, is oplossingsgericht en werkt het liefst met korte lijnen. Het bedrijf gaat mee met de nieuwste technieken en ook maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor C-Infra aan de orde van de dag. Het moderne bedrijf staat midden in de maatschappij en denkt toekomstgericht. We gaan dan ook vol enthousiasme en vertrouwen op weg naar het volgende jubileum!

Uiteraard moest dit jubileum gevierd worden. Met het hele team zijn we een dag op pad gegaan naar Antwerpen. We hebben daar met een gids de riolen bekeken en de dag afgesloten met een potje karten en een etentje!

Volg ons op