26 mei 2020

Vandaag is het ‘De dag van stagiair’. De afgelopen maanden liep Joep Bracke, student op Koning Willem I College zijn afstudeerstage bij ons.

Wij stellen Joep graag aan je voor:
‘Hallo, ik ben Joep en ik ben 20 jaar. Ik zit op het Koning Willem 1 College en ik volg de opleiding infrastructuur. Momenteel zit ik in mijn 4e leerjaar en voor mijn afstudeerstage mocht ik bij C-infra stage lopen. Tijdens mijn stage leerde ik zelfstandig werken. Ik kreeg opdrachten mee die ik kon gaan uitvoeren zoals uitzetten en inmeten met de gps, hoeveelheden uitrekenen, tekenen met autocad, maken van een begroting en het maken van een V&G-plan. Ik kwam veel verschillende situaties tegen waardoor ik veel nieuwe dingen bij leerde. En als ik eens een keer iets niet snapte dan kon ik altijd terecht met mijn vragen bij mijn begeleiders. Collega’s zijn aardig, mooi bedrijf en ik mocht veel doen. Ik vond het daarom ook super fijn dat ik mijn laatste jaar hier mocht afsluiten’.

Inmiddels zit zijn stageperiode er bijna op. We willen Joep bedanken voor zijn inzet en veel succes met je vervolgstudie!

Zoek je ook een leerzame stageplaats binnen de GWW, ben je gemotiveerd en steek je graag de handen uit de mouwen? Neem dan contact op via info@c-infra.nl of bel 0162-371825

Koning Willem I College Prinsentuin Radiuscollege Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB #stage #afstuderen #infrastructuur #civieletechniek #gww

Volg ons op